NB! Denne siden gjelder ikke ved kjøp av kontaktlinser. Retningslinjer, retur og refusjon ved kjøp av kontaktlinser finner du her.

Frakt og levering:

Optiker Lundemo bruker Posten for levering og sender alle pakker som pakke i postkassen eller norgespakke. Varen leveres hjem i postkassen din så fremt den får plass. Er pakken for stor/det er ikke plass nok i postkassen, vil den leveres til ditt lokale postkontor eller post-i-butikk.

Alle varer sendes mandag-fredag innen 24 timer etter bestilling. Bestiller du på fredag etter klokken 14, lørdag eller søndag, vil varen bil sendt på nærmeste virkedag. Når varen er sendt fra oss vil du motta en bekreftelse på e-post.

Du varsles om at pakken er ankommet via SMS, Posten-appen, e-post eller hentemelding i postkassen.
Leveringstiden er som regel 1-5 virkedager.


Vi har en fast frakt på kr 49,-.


Hent i butikk:

Du kan også velge å hente varene i butikk. Dette er selvfølgelig helt gratis. Vi sender deg en melding når varen er klar for henting hos oss. Se våre åpningstider.

Retur og refusjon
Her finner du informasjon dersom du skal returnere en vare.


Angrerett og retur:
Retur av produkter kan gjøres i henhold til gjeldene regler om angrefrist. Etter angrerettloven har du som forbruker rett til å angre på ditt kjøp innen 14 dager etter du har mottatt varen, uten å oppgi noen spesiell grunn. Varen som returneres må være uskadet, ubrukt og uåpnet i originalemballasje. Angreskjema sendes på e-post sammen med kvittering for kjøpet. 

Varen sendes tilbake i samme emballasje som varen ble sendt i og angreskjema må fylles ut og legges ved. Returporto dekkes av forbruker. 

Retur sendes til:
Optiker Lundemo AS
Repslagerveita 12
7012 Trondheom

Når vi har mottatt varen, vil vi informere Klarna om dette og de vil refundere beløpet du har betalt.

Refusjon:
Når du har returnert en vare til oss vil vi betale tilbake beløpet enkelt og greit gjennom Klarna.

Reklamasjon:

Ønsker du å reklamere på varen kan du sende oss en e-post på optiker.lundemo@online.no, kontakte oss ved bruk av kontaktskjemaet eller ringe oss under våre åpningstider på 73 51 55 10. Hvis du har fått vilkårene godkjent vil vi sende deg en ny vare.


Forsvunnet pakke:

Vi sender alle varer som pakke i post eller norgespakke med Posten. Dersom du ikke finner pakken din i postkassen din eller ikke har fått melding/brev om henting på postkontor må du ta kontakt med oss på optiker.lundemo@online.no eller 73 51 55 10 under våre åpningstider.