Maui Jim solbriller

En solbrille fra Maui Jim vil ikke endre verden, men den vil endre måten du ser verden på; livlige farger, klarere syn og skarpe detaljer – alt dette mens den blokkerer gjenskinn og farlige UV-stråler.

Industriledende glassteknologi
Blokkerer 99,9% av gjenskinn
Se verden i levende farger og klare detaljer

Maui Jim startet på Hawaii i 1980, etter at det var mangler på markedet for solbriller som beskyttet mot Hawaii-solens intense gjenskinn og farlige UV-stråler, og samtidig bringe øyas frodige farger til live. 

Solens stråler reflekterer på de fleste overflater; Våt asfalt, vann, gress, snø for å nevne noen. Dette gjenskinnet gjør at du må myse med øynene og kan føre til slitne, trette og røde øyne.

Eliminer gjenskinn og få full øyebeskyttelse med Maui Jim solbriller

En solbrille fra Maui Jim blokkerer 99,9% av refleksjon fra solen, 100% UVA/UVB-stråler og til og med 85% HEV-stråler (blått lys).

Deres patenterte PolarizedPlus2-teknologi bruker det naturlige lyset og banebrytende glassteknologi, slik at glassene gjør at du ser fargene mer levende og detaljene rundt deg klart, samtidig som øynene dine får full beskyttelse. Selv i de mest utfordrende lysforhold vil solbrillene holde synet og dybdesynet ditt klart, og redusere tretthet i øynene.

Det er ikke uten grunn at Maui Jim er er så populære blant optikere verden rundt – inkludert oss!

Fordeler

Det er mange fordeler med en solbrille fra Maui Jim

Nøytraliserer reflektert lys og gjenskinn som gir et klart syn og reduserer anstrengelse for øynene.

Frastøter fett og gjør flekker og fingeravtrykk lettere å tørke av, både på fronten og baksiden av glasset.

Glasstypene MauiPure, Maui Evolution og MauiBrilliant har et ekstra beskyttende overflatelag som gjør de holdbare og ripebestandige. 

Maui Jim tilbyr høykvalitets materialer som nylon, acetat, rustfritt stål og titan. Disse får du i en hel rekke farger og materialkombinasjoner. Alle solbrillene deres blir laget i Italia eller Japan.

Maui Jims solbriller har en garanti på to år ved feil skjedd grunnet produksjonen. Garantien gjelder ikke slitasje ved normalt bruk.

Maui Jim har solbriller til all slags formål

Mange har forskjellig bruksbehov når de skal velge seg solbrille. Noen ønsker å bruke solbrillene til sport mens andre ønsker en solbrille for byturen. Uansett hva dine behov er, vil en solbrille fra Maui Jim gi deg en komfortabel passform og forbløffende synsopplevelse. Under ser du et lite utvalg av hvilke solbriller vi anbefaler til enhver livsstil.

Solbriller egnet for høy aktivitet

Skal du drive med aktivitet eller sport, er det viktig at solbrillene sitter godt på hodet og at de er komfortable.

Solbrillene Ho’okipa, Keokea er laget av nylon og Lava Tube er laget av titan. Disse solbrillene er laget for en tettsittende, men komfortabel passform, og er lette som fjær. Stengenes former seg rundt hodet ditt slik at de holder seg på plass når du for eksempel er ute på joggetur. De har også en sportslig «look» som passer bra til treningstøy.

Products not found

Disse solbrillene anbefaler vi for gåturen eller fjellturen

Det er kanskje ikke det første man tenker på når man pakker til gåturen, men en god solbrille er godt og ikke minst viktig å ha for å beskytte øynene på tur. Selv om det er overskyet, kommer solens UV-stråler seg gjennom skyene. Og husk, jo høyere opp på fjellet du kommer, jo sterkere er UV-strålene.

Solbriller vi anbefaler for fjellturen/gåturen er blant annet Red Sands, Mavericks og Koki Beach. Dette er lette solbriller med glasset MauiPure; Maui Jims mest populære glassmateriale. Glassene er veldig lette og har en fantastisk ripe- og knusemotstand.

Noen anbefalinger for den trendbevisste

De fleste solbrillene fra Maui Jim vil ta seg like godt ut sammen med dressen og kjolen, som til hverdagslige klær.

Pua, Upside Down og Kini Kini setter lista litt høyere med sine former og farger. Disse solbrillene er høyst aktuelle for deg som ønsker å følge brillemoten i 2022.

Products not found

Maui Jim solbriller for kjøreturen

Å se godt er avgjørende for en trygg kjøretur. Alle solbriller fra Maui Jim er polariserte og  blokkerer solens refleksjoner. Kjører du på våt asfalt, vil gjenskinnet være ekstra ubehagelig.

The Bird, Crater Rim og Joy Ride vil alle blokkere 99,9% av gjenskinnet og hindre at øynene dine blir slitne og røde, i tillegg til at du kjører med stil.

Products not found

Maui Jim solbriller med styrke

Du kan få alle Maui Jim solbriller med din styrke. MauiPassport benytter seg av banebrytende overflatebehandling, gir deg det bredeste synsfeltet og utrolig synsskarphet over hele glasset. Denne prosessen produserer glass som er 10 ganger mer nøyaktige enn konvensjonelle laboratorier*, og opprettholder industriens høyeste optiske og kvalitetsstandard. *Les hvordan Maui Jim produserer de beste solbrillene med styrke.

Ønsker du Maui Jim solbriller med din styrke kan du ta kontakt med oss her, eller komme innom butikken vår på Leüthenhaven i Trondheim.