Tilpasning av linser

De aller fleste synsfeil kan i dag korrigeres med kontaktlinser. Skulle du ønske å prøve linser, tar vi i tillegg til en ordinær synstest for å finne din styrke, noen ekstra undersøkelser i en linsetilpasning.

Hva er linsetilpasning?

Linsetilpasning er i all hovedsak målinger av hornhinnes krumming, samt at vi ser inn på øyet med mikroskop. Det fins i dag en hel mengde med ulike kontaktlinser. Vi diskuterer oss fram til hva som blir beste løsning for deg. Veldig mange som har fått beskjed om at de ikke kan bruke kontaktlinser for mange år siden, kan bruke kontaktlinser i dag. 

Det finnes kontaktlinser både for deg med skjeve hornhinner og for deg som er avhengig av progressive briller. Kontaktlinser kan brukes enten du ser for deg å bruke de bare en dag av og til, eller om du ønsker å ha mulighet til å sove med kontaktlinser på. Vi anbefaler å veksle mellom linser og briller.

En linsetilpasning er helt uforpliktende. Vi finner en kontaktlinse som passer for deg, viser deg hvordan du håndterer kontaktlinsene og så får du prøve dem i en uke. Deretter kommer du innom på en ny kontroll hvor vi diskuterer hvordan det har gått. Om nødvendig gjør vi endringer. Du betaler uansett kun en pris for linsetilpasningen uavhengig av hvor mange kontaktlinser vi prøver.

Se også:

 

Tom for linser?

Kjøp linser raskt og enkelt i nettbutikken vår!