Synsundersøkelse i hjemmet

Som eneste optiker i Trondheim, kan Optiker Lundemo tilby synstest hjemme hos deg eller på institusjon. Ønsker du ny brille, har vi med ulike innfatninger som du kan få prøve. Ring oss på 73 51 55 10 eller fyll inn skjemaet under.

Bestill hjemmebesøk

Start video

Hva er hjemmebesøk?

Siden 2013 har vår optiker, Erik Lystad, reist rundt til kunder som har vanskeligheter med å besøke oss i butikk for en ordinær synsundersøkelse. Hjemmebesøk utføres normalt sett kun i Trondheim kommune, men vi har mulighet til å besøke distriktene dersom det er flere personer som er interessert i synsundersøkelse.

Hva kan vi gjøre?

Vi starter med en samtale vedrørende synsproblemer og generell helsetilstand. Synsundersøkelsen gjennomføres i de aller fleste tilfeller ved hjelp av prøvebrille, prøveglass og bærbar synsprøvetavle, både på avstand og nær.

Vi vil også ha med instrumenter for å måle evt gammel synskorreksjon, intraokulært trykk, samt instrumenter for å inspisere ytre- og indre øye. Etter synsundersøkelsen vil funnet korreksjon bli demonstrert og ulike løsninger diskuteres. Hvis det er ønskelig, vil vi bringe med oss et utvalgt ulike innfatninger.

I de tilfeller hvor en ordinær brilleløsning ikke gir god nok hjelp, kan vi være behjelpelig med å sette vedkommende i kontakt med den kommunale synskontakten, som vurderer hjelpebehovet. Videre vil NAV hjelpemiddelsentral kunne bistå med tekniske hjelpemidler. Ved mistanke om øyesykdom, vil vi om ønskelig viderehenvise til fastlege/øyelege.

Velkommen til oss på Leüthenhaven!

Kontakt oss

Telefon : 73 51 55 10

E-post : optiker.lundemo@online.no

Adresse

Repslagerveita 12
7012, Trondheim