Briller

Ansiktet er som et maleri.
Det fortjener en fin ramme.

Briller skal hjelpe deg å se bedre, men det er også viktig at du ser bra ut i hverdagen!
Hos Optiker Lundemo finner du til enhver tid et bredt utvalg i ulike innfatninger. Vi kan tilby alt fra pakkeløsninger med både innfatning og brilleglass til kjente merkevarer. Våre erfarne medarbeidere hjelper deg å finne en brille som passer i forhold til din stil, ansiktsform og bruksområde.

Våre brillemerker

Se, les om og opplev våre brillemerker.

Rabatt på flere par briller eller fleksibel nedbetaling?

Din valgfrihet er viktig for oss. Derfor tilbyr vi våre kunder gode fordeler og betalingsløsninger ved kjøp av nye briller. Dette gjør det enkelt for deg å kjøpe din drømmebrille som passer best for dine øyne og stil.

Fordelsprogrammet som gir deg opptil 4.500,- kr i rabatt på progressive briller og opptil 2.700,- kr i rabatt på briller med enstyrke, databriller og bifokale briller.  Les mer om vårt fordelsprogram for briller her.

Kjøp deg briller eller kontaktlinser og del opp betalingen, helt uten renter og gebyrer. Du kan dele opp betalingen med et avdrag hver måned i opptil 18 måneder, helt til totalbeløpet er nedbetalt.

Oppretting av C-konto hjelper vi deg med i butikken. Velkommen innom oss på Leüthenhaven!

 

Betal fra 399,- i måneden og handle det du ønsker deg. C-easy gir deg et fast, lavt minimum månedsbeløp. Du får frihet til å handle hos oss for inntil 20.000,- og full fleksibilitet med tanke på nedbetaling. 

Representativt eksempel ved bruk av C-easy:
Hvis du kjøper for 15.000,-, betaler tilbake i løpet av 42 måneder og betaler 399,- i måneden, blir effektiv rente 3,89% og du betaler til sammen kr 16.050,-. De 1050,- du betaler ekstra er et administrasjonsgebyr på 25,- i måneden.

Psst – C-easy kan kombineres med Privilegium fordelsprogram.

Les mer om C-easy på https://www.coptikk.no/Faste-Tilbud/C-Easy-Fleksibel-Betaling

Volum er pakketilbud på komplett brille og vårt rimeligste alternativ. Pakkeprisene inkluderer innfatning, brilleglass og brilletilpassing. Prisene starter fra kr 695,- med en makspris på kr 2995,-.

– Enstyrkebriller fra kr 695,- 
– Progressive briller (komplett brille med progressive glass) fra kr 1695,- og makspris på kr 2995,-. 
– Makspris databriller kr 2395,-

Volum har et uvanlig stort styrkeområde for lavprisbriller. Det betyr at Volum også er et alternativ for deg med høy brillestyrke.

Innfatningene fra Volum finnes i merket Nice. Nice’s briller er i god kvalitet og er laget av metall eller plast i mange fine farger og former.

NB. Volum kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Volum Kids er pakketilbud for barn og inkluderer fine barnebriller, gode glass og brilletilpassing. 
– Barnebrillene kommer i to priskategorier: 1200,- og 2400,- avhengig av brillestyrke.
– Brilleglassene har herding og antirefleks som gjør dem mer slitesterke og behagelige

NB. Volum Kids kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.