En skulle tro at brilleglass er brilleglass, men fakta er at det eksisterer en mengde ulike glasstyper. Vi benytter brilleglass fra Rodenstock, og du kan være sikker på at du får et kvalitetsglass.
  • Progressive glass: Med årene stivner øyets linse, noe som medfører at de aller fleste merker at det blir mer anstrengende og uklart å se på nær. Dette skjer vanligvis når man passerer 40 år. Progressive glass er konstruert slik at du kan se på flere avstander i ett og samme glass, noe som gjør at man kan unngå å veksle mellom flere ulike brillepar.
  • Solbriller med styrke: Selv om du bruker briller, trenger du ikke gi opp drømmen om en skikkelig solbrille. Solbrilleglass kan du i dag få med brillestyrken din! Vi kan tilby komplette pakker med både innfatning og solbrilleglass. Du kan også få progressive glass.

Om ønskelig kan du også få fargeskiftende- og polariserte brilleglass. Det er også mulig å legge inn en fast farge i glassene. Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne med å finne den beste løsningen!